Het tunen van een auto kun je zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt natuurlijk altijd over de top gaan en doorgaan totdat je de originele auto amper meer herkent. Maar dat is niet het kopje thee van Abt. Zij hebben dit keer de Audi RS 4+ aangepakt op hun eigen subtiele manier.

Waarom is de Audi RS 4+ door Abt zo bijzonder?

Wat Abt doet (we zoeken alvast dekking) is eigenlijk niet zo heel bijzonder, want 80 pk toevoegen aan een turbomotor, dat kun jij zelfs met een laptop en een OBD-kabel. Ze weten het echter goed te verpakken met een flinke bodykit en ze geven de auto een nieuwe naam: De Audi RS 4+ door Abt.

Abt is bijzonder bedreven in hun marketing. Jon Olsson reed hun Audi RS 6+ en Daniel Abt rijdt mee in de Formule E. Bovendien lopen ze voorop als het gaat om elektrificatie met hun Audi RS 6-E. Qua prestaties kun je makkelijk bij een andere tuner terecht, maar je koopt Abt ook voor het merk. En wellicht omdat je de bodykit tof vindt.

Wat kost de Audi RS 4+ door Abt?

De prijs van de RS 4+ van Abt is nog niet bekend, maar we weten wel dat hij maar in een gelimiteerde oplage van 50 stuks komt. Als je er eentje wilt bemachtigen, moet je dus snel Abt lief aankijken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)