Afgelopen weekend werd op het circuit van Spa-Francorchamps het auto-evenement Les Brûleurs de Gommes gehouden. De Franse naam betekent vrij vertaald zoiets als ‘de gumverbranders’. Na tentoonstellingen van allerlei supercars en actie op de baan met raceauto’s is er op zondag een paraderonde. Die ronde loopt niet helemaal gesmeerd.

Het kan te maken hebben met het feit dat de ronde tegen de normale richting wordt gereden. Hoe dan ook, de bestuurder van de BMW M3 hieronder wil de stoet wat interessanter maken. Bij het uitkomen van wat normaal de eerste bocht is, drift hij al een klein stukje. Hij vangt de auto op en zet hem weer recht, wat hem genoeg zelfvertrouwen lijkt te geven om nog wat meer gas bij te geven. En dan gaat het fout.

De Bimmer verliest alle grip aan de achterkant en weet die ook niet meer terug te vinden. Een Audi RS 4 Avant van de organisatie staat precies op de verkeerde plek. Zijwaarts knalt de M3 op de achterkant van de RS 4 Avant. De bestuurder van de M3 checkt direct hoe het met de inzittenden van de Audi is. Extra pijnlijk voor de BMW-rijder is dat zijn ongelukje vanuit verschillende hoeken en standen is gefilmd. Bekijk de beelden hieronder.

BMW M3 knalt op nietsvermoedende Audi RS 4 Avant

Tweede standpunt van de crash

@arthurrrr20

Carsh au bdg 2023

♬ son original – Arthur2036

En nog een hoek

@mateo_ntl Accident bdg Spa #accident #m3 #rs4 #spafrancorchamps #police #crash #voiture #sports #bdg #automobile #bruleurdegomme #pourtoi #fyp @G3Adrien @Kev4K 🥷🏽 ♬ son original – Mateo
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie