Spookverhalen moeten ergens vandaan komen. Verlaten villa’s, verlaten ziekenhuizen… en verlaten auto’s. Nou gaan we er niet vanuit dat spoken iets te maken hebben met deze achtergelaten, bebloede Lamborghini. Want hoewel de term spookrijden anders doet vermoeden, kunnen spoken waarschijnlijk niet rijden.

Woensdagochtend vonden politieagenten een verlaten, over de kop geslagen Lamborghini op een bergweggetje ten noorden van Los Angeles. Er lagen druppels bloed om de gecrashte Lambo heen, dus er valt aan te nemen dat de bestuurder gewond raakte.

Het nummerbord van de auto wijst uit dat de eigenaar van de auto uit Oregon komt. De agenten gingen langs bij ziekenhuizen in de buurt, maar hebben de bestuurder nog niet gevonden. De eigenaar van de ondersteboven-Lamborghini verklaarde de auto uitgeleend te hebben, maar hij kon niet vertellen aan wie. De automobilist die de crash veroorzaakte en de bebloede Lamborghini achterliet, is nog steeds niet gevonden. De politie verzoekt mensen dringend om contact op te nemen als ze meer weten over de auto en zijn bestuurder.

Politie vindt bebloede ondersteboven-Lamborghini

Foto: YouTube/Los Angeles Times

Reacties

  • Chris heeft op 28 december 2019 geschreven:

    Zeer waarschijnlijk de eigenaar zelf onder invloed van alcohol of wat anders, daarom houdt zich van de domme. Nogal onwaarschijnlijk dat je zo’n auto uitleent zonder te weten aan wie.

    Reageer
  • Johan heeft op 14 december 2019 geschreven:

    Dood zonde.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)