Vergelijk het met Japan, Amerika en zelfs Zweden en je zult concluderen dan Nederland geen hardcore autoland is. De auto’s zijn te duur, de wegen te saai, de boetes te flink en de drempels te hoog. Daarom zie je ook zelden extreme uitingen van autoliefhebberij. Je hoeft het niet mooi te vinden, maar veel extremer dan Liberty Walk wordt het niet.

Nog bijzonderder is het als zo’n extreme uiting te koop staat in Nederland. Deze BMW M4 Liberty Walk staat bij Vd Akker in Best. We belden even met de dealer voor meer informatie. De totale ombouw kostte de eigenaar dik 76.000 euro. Daarvan verdween 30.000 euro in de bodykit met koolstofvezel delen, 15.000 euro in de speciale Vossen-velgen, 10.000 euro in de audio en 10.000 euro in de airride.

Volgens Vd Akker vindt de eigenaar (de dealer verkoopt hem in opdracht van) het bouwen van de auto het leukste. En na een paar shows bezocht te hebben, is het tijd voor iets nieuws. Daarom mag de BMW M4 Liberty Walk nu naar een nieuwe baasje.

Hoe blijft de bumper heel?

Geen zorgen. De hoogte van de BMW M4 regel je met instelbare luchtvering van AirREX. Wel eventjes afremmen, want de zes-in-lijn produceert 511 pk (in plaats van 431 pk). De prijs voor al dit moois is 102.950 euro. En dan is inclusief Nederlands kenteken.

Reacties

  • Chris heeft op 1 maart 2018 geschreven:

    Hij wordt er niet fraaier op, maar zal niettemin wel zijn weg vinden naar een “succesvolle”drugsdealer of pooier, ik zou er voor geen goud in willen rondrijden.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)