Het mag duidelijk zijn dat Tom Cruise graag zijn eigen stunts doet. Vorige maand reed de acteur eigenhandig een motorfiets van een klif in Noorwegen, om er vervolgens met een parachute veilig te landen. Dit was voor de nieuwe Mission Impossible-film, net als het fragment hieronder. In MI7 stapt zijn karakter Ethan Hunt wederom in een BMW M5 om de lokale politie te snel af te zijn.

De BMW M5 werd samen met een roedel politieauto’s gespot in Rome, waar de opnames weer zijn hervat na een korte pauze door corona. Te zien is hoe de BMW M5 zonder deuren door de krappe straatjes drift. Een cameraman op een motorfiets krijgt bijval van een Nissan GT-R en een Porsche Cayenne om de boel te filmen. Helaas, dit keer geen oude BMW 5-serie uit de jaren tachtig, zoals in het vorige deel.

De acteur werd eerder gespot op het TopGear-circuit in een BMW M5 zonder deuren om de stunts voor MI7 te oefenen. De kans is groot dat hij in ieder geval een deel van de stunts in de sedan zelf uitvoert. Naast de Duitse performance-sedan was te zien hoe Tom Cruise in een oude Fiat 500 pirouettes draaide over het testcircuit in Dunsfold. Dat belooft wat. De releasedatum voor Mission Impossible 7 staat gepland voor 21 november 2021.

BMW M5 drift door Rome voor MI7

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)