Doorgaans test je tijdens een proefrit niet of de kreukelzones hun werk wel doen, maar dat staat op een memo die deze persoon niet had gelezen. De Amerikaanse bestuurder mocht proefrijden met de Bugatti Chiron Pur Sport ter waarde van minimaal 3 miljoen euro en reed achter op een Toyota Corolla. De toedracht is niet bekend, maar heel stiekempjes denken we dat de 1.500 pk, 1.600 Nm en/of de 0-100-tijd van 2,4 seconden er iets mee te maken heeft.

Hoewel de schade aan de Bugatti Chiron Pur Sport lijkt mee te vallen, kan het nog weleens een bewerkelijke reparatie worden. Bel maar eens de lokale Brezan met de vraag of ze een nieuwe splitter hebben voor een Pur Sport. Volgens de beschrijving van de video zit de voorbumper niet helemaal lekker meer op zo’n plek en zat er veel gras en aarde in de grille. De Toyota Corolla die de Chiron aantikte, heeft voornamelijk wat schade aan de achterbumper.

De auto schijnt eigendom te zijn van Bugatti en maakt een tour door Amerika zodat potentiële klanten ervan kunnen proeven. Iemand bij Bugatti mag dus flink stressen om de Pur Sport weer in orde te krijgen zodat het schema niet te veel in de war wordt geschopt. Komt de auto je ergens bekend voor, dan heb je waarschijnlijk even geleden ergens een review gelezen van de Chiron Pur Sport. Exact deze auto werd hiervoor aan journalisten en influencers meegegeven.

Chiron Pur Sport crasht op een Toyota

Foto’s van na de crash

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg (@impact_blue5.0)

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)