Wij waren als kind niet al te goed in verstoppertje. Er hoefde maar een leuke auto voorbij te komen en we werden gesnapt. Op een Amerikaanse snelweg blijkt deze Chevrolet Corvette C7 er een stuk bedrevener in te zijn. Hij doet een verdwijntruc voor het oog van de politie en hun dashcam.

In eerste instantie lijkt het op een doodgewone staandehouding uit te lopen, tot het moment dat de agenten besluiten om het zwaailicht aan te zetten. Je hoort de bestuurder van de Chevy een versnelling omlaag schakelen, waarna hij ervandoor gaat. Gezien de spoiler en het tempo zou het best eens om een ZR1 kunnen gaan, of anders in ieder geval om een heftig getuned exemplaar. Op een wat donkerder stuk op de snelweg zet de bestuurder de verlichting van de Corvette uit, waardoor hij onzichtbaar wordt.

De verdwijntruc van de Chevrolet Corvette C7

Het knipperende grootlicht (en het overdonderende geluid) verraadt dat hij er nog rijdt, maar zonder zijn seintjes aan de bestuurder vóór hem is de Chevrolet Corvette C7 niet te zien. Watch and learn, Hans Klok! De agenten zetten nog wel de achtervolging in, maar komen er snel achter dat dat weinig zin heeft.

We achten de kans vrij groot dat deze wilde bestuurder alsnog is opgepakt, omdat zijn nummerplaat vrij goed te zien is. Het zou in ieder geval wel terecht zijn, want je lampen uitzetten met die snelheden is niet bepaald snugger. Bekijk hieronder de beelden van de Chevrolet Corvette C7 die een verdwijntruc doet.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)