Dus jij dacht dat het onmogelijk was om de Chrysler PT Cruiser nóg lelijker te maken? Een bedrijf is Duitsland is het toch gelukt. Of is hij juist mooier geworden? Wij weten het niet: deze PT Loser met heftige identiteitscrisis geeft ons verwarrende gevoelens. De aandoening lijkt besmettelijk.

De PT met Citroën 2CV Charleston-aspiraties staat te koop in Twello. Volgens de dealer is het een unieke creatie die in Duitsland is omgebouwd. Het is, en we citeren hem letterlijk, ‘de enige te koop in heel europa Nergens te vinden’. Wij geloven het direct.

Lelijk of niet; de bouwers krijgen van ons sowieso kudo’s voor de afwerking. Tussen het nieuwe plaatwerk zitten geen kieren ter grootte van de Grand Canyon en het plamuur springt er (nog?) niet van af. Je moet twee keer kijken om er een PT Cruiser in te herkennen. Het interieur is overigens gewoon dezelfde sippe bende.

De Amerikaan met voorkeur voor schimmelkaas moet 5.940 euro kosten. Tegen meerprijs plakt de dealers jouw reclamestickers erop. Hebben?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie