Is Bernie Ecclestone jouw grote voorbeeld? Wil jij gelijkheid voor iedereen promoten, om vervolgens in Saudi-Arabië te gaan racen? Dat kan! Je kunt nu namelijk in één klap vijftien Citybug Cupcars kopen met bijbehorend materiaal om je eigen raceklasse te beginnen.

De collectie raceauto’s bestaan uit dertien Citroën C1’s, een Toyota Aygo en een Peugeot 107 en wordt verkocht door Johan Kraan Motorsports. Als je naar de Jumbo Racedagen op Zandvoort bent geweest, ken je de auto’s misschien beter als de gele racers waarmee de Ladies GT werd verreden. En ook al lijken de auto’s misschien niet echte racemonsters, de dames die er toen in reden, bewezen dat het er in deze kleine autootjes soms hard aan toe kan gaan.

Inmiddels zijn de auto’s weer helemaal opgelapt en worden ze zonder schade verkocht. Als je deze verzameling koopt, krijg je er ook meteen een trailer voor vervoer van negen auto’s bij, materiaal om de auto’s drie hoog te stallen en veel reserveonderdelen. De vraagprijs voor dit alles is 110.000 euro, exclusief btw. Dat is misschien een forse prijs, maar beter vijftien auto’s op het circuit dan één in de garage, toch?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear