Dit is de DMC Ferrari 488 GTB Orso, het antwoord van tuner DMC op de vraag of de 488 echt meer spoilers en koolstofvezel nodig heeft.

De uitstekende kin op de DMC Ferrari 488 GTB Orso ziet eruit alsof hij je schenen wil eten als ontbijt. De voorspoiler wordt vergezeld door koolstofvezel zijskirts en een diffuser. Carbon spiegelkappen en luchtin- en uitlaten achter mogen ook meespelen. Al met al ziet het er wel serieus uit. Oh ja, Orso is Italiaans voor beer. Weet je dat ook weer.

De achtervleugel kun je zelf met de hand instellen in drie standen: cruise, fun en track mode. En zo’n spoiler moet je natuurlijk verantwoorden met meer vermogen. 788 pk en 865 Nm leek DMC wel genoeg. Dat is een best sprongetje van de oorspronkelijke 670 pk, en dat met slechts een nieuwe uitlaat en een gekietelde ECU. Dit is volgens de tuner pas ‘Stage 1’. Wij zijn benieuwd naar het formaat van de vleugel van Stage 2 en 3. Maar het meest benieuwd zijn we naar de echte foto’s. Je ziet hierboven computerplaatjes. Misschien moet DMC het eerste slachtoffer nog vinden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)