Als het legendarische De Grote Beurt de Nederlandse tegenhanger was van Pimp My Ride, dan moet dit de tegenhanger zijn van de opvolger Inside West Coast Customs. Hieronder zie je de trailer van Dutch Wheels, een nieuw programma op streamingdienst Amazon Prime over het Nederlandse Absolute Motors. Dus geen flauwe, in scène gezette serie over vissenkommen en popcornmachines op de achterbank, maar het aanpakken van dikke bakken.

Op 7 december staan er zes afleveringen klaar waarbij elke aflevering één of twee auto’s worden aangepakt door de crew van Absolute Motors. Zo zie je hoe de Mercedes G 6×6 van Joel Beukers een gouden jasje krijgt en hoe de McLaren van Rico Verhoeven een rits nieuwe onderdeeltjes ontvangt. Ook volkszanger Frans Duijts komt voorbij in zijn McLaren. In de eerste aflevering vliegt een team van het Rotterdamse bedrijf naar Dubai voor een klus.

Leuk om te weten trouwens: West Coast Customs heeft nu ook weer een eigen programma, maar dan op YouTube. Hierbij verrassen ze mensen door hun auto een beetje op te knappen. Een soort Pimp My Ride dus, maar dan zonder rapper. Het zijn afleveringen van ongeveer 15 minuten en ze zijn best vermakelijk om te zien. In ieder geval genoeg om warm mee te draaien totdat Dutch Wheels op 7 december op Amazon Prime verschijnt.

Dutch Wheels is een serie over Absolute Motors

Advertentie

Reacties

  • Aha heeft op 3 december 2021 geschreven:

    Een programma waarin auto’s verminkt worden voor mensen met meer ego dan hersencellen. Klinkt echt als iets interessants maar niet heus.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie