Tuurlijk, de baas van Pepsi drinkt heus weleens een Coca-Cola en andersom. Zo rijden de hoge bazen van Mercedes ongetwijfeld zo nu en dan in een BMW om te kijken wat de concurrent doet. Maar normaal doen ze het niet zo opvallend en openbaar zoals we hier zien. Op de LinkedIn van Volkswagen-baas Herbert Diess is te zien hoe Tesla-baas Elon Musk een proefritje maakt in een VW ID.3.

Elon Musk was drie dagen op bezoek in Duitsland, waar Tesla een grote fabriek laat bouwen. Op zijn laatste dag gaat hij nog even langs bij Diess. Ze spreken af in Braunschweig, waar Musk op het natte asfalt van het vliegveld een stuk in de elektrische Volkswagen ID.3 mag rijden.

‘Voor een niet-sportieve auto is het [stuurgedrag, red.] best goed’, merkt Elon Musk op bij het rijden in de ID.3. Herbert Diess schrijft onder zijn video nog een bedankje aan Elon Musk voor zijn bezoek, gevolgd door de uitnodiging om de volgende keer in een Porsche Taycan te rijden. Wat precies het doel van het bezoek was, is niet bekend. Zou er meer aan de hand zijn?

Elon Musk probeert de Volkswagen ID.3

Reacties

 • Daniël heeft op 11 september 2020 geschreven:

  Ze hadden een mondkapje op kunnen doen, voorbeeldfunctie? Ontopic: leuk dat ze met elkaar over de producten praten, hoe beter de samenwerking tussen producenten, hoe beter de producten en hopelijk snel ook de prijzen..

  Reageer
 • Chris Jansen heeft op 8 september 2020 geschreven:

  Het viel mij laatst op dat er enorme kieren in de motorkap van het duurste VAG-product, Bugatti Chiron, zitten, dus hou op over dat gezeur over kieren bij Tesla.

  Reageer
 • Zegt de een tegen de ander heeft op 8 september 2020 geschreven:

  “Kijk Elon, je kan een auto ook afwerken zonder dat alles rammelt en er gigantische kieren tussen zitten…”

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)