Als je ten volste wilt genieten van een racegame, heb je eigenlijk wel een racestuur nodig. Het probleem is dat ze veel ruimte in beslag nemen en meestal nogal vloeken met de rest van je inrichting.

De beste oplossing is een toegewijde gaming-room. En anders een inklapbare unit die je gemakkelijk onder het kleed kunt schuiven. En als dat niet lukt, is de laatste oplossing om simpelweg een móói racestuur te nemen. En dat is lastig.

Thrustmaster introduceert nu een replica van het stuur van de Ferrari 250 GTO. Goed, er hangt alsnog een grote zwarte basis achter en drie pedalen, maar het is een begin. En je kunt zeggen dat je het stuur van de duurste auto ter wereld in je woonkamer hebt. Zelfs al is het 20 procent kleiner dan the real deal.

Het stuur past op de TS-PC Racer, TS-XW Racer, T-GT, T500 RS, T300-serie en TX-serie. Hij werkt alleen op Windows, volgens Thrustmaster. Oh, en de prijs is wat je verwacht van het stuur van de duurste auto ter wereld: 399 dollar, omgerekend zo’n 340 euro.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear