Wat heb je liever aan de muur; een schilderij van een Citroën Picasso of een Ferrari F430? Eerstgenoemde? Dan moet je nu stoppen met lezen. Heb je het liefst een echte Pininfarina aan de muur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben op onze redactie namelijk een meesterwerk liggen, van de hand van Marcel Brouwers, de kunstenaar die ons begin dit jaar voorzag van een schitterende Top Gear-helm.
 
Het liefst houden we het schilderij zelf, maar met de feestdagen in aantocht vinden wij het leuk om voor Sinterklaas te spelen. Jij kan het doek dus winnen, maar daarvoor moet je wel wat doen, namelijk ons laten weten waar je het schilderij op zou hangen – als je ’t zou winnen. Degene die de leukste/origineelste plek verzint, krijgt het kunstwerk. Goeie deal toch?
 
Het doek heeft overigens de afmetingen van 80 bij 120 dus zeg niet dat de binnenspiegel van een Toyota Prius een leuke plek is om het schilderij aan op te hangen. Het moet wel passen hè?
Tot slot voor de duidelijkheid; je suggesties moet je bij dit bericht achterlaten in het venster onder het kopje ‘plaats zelf een bericht’. En oja, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en de actie duurt tot 15 december. Succes!
 
Met dank aan Marcel Brouwers van www.tjellocreations.com.

Reacties