Het was een geweldige maand voor Ferrari. Het begon allemaal met de lancering van de verbluffend goede 296 GTB, vervolgens kwam de 1-2 finish van het F1-team tijdens de eerste race in Bahrein. Ferrari blijft surfen op de golf van good vibes en slingert nu de eerste officiële foto van de Ferrari Purosangue de wereld in. Hierboven zie je de eerste foto – die met opzet wat onduidelijker is gemaakt door Ferrari.

Ja, een Ferrari-SUV. Misschien wel de meest polariserende auto die het Italiaanse bedrijf in decennia heeft gemaakt. De auto die wijlen FCA-baas Sergio Marchionne befaamd afwees door te zeggen ‘je zult eerst op mij moeten schieten’, voordat hij toegaf. De foto is wat karig, maar het beeld bevestigt wel dat de gelekte beelden vanuit de fabriek van de echte Purosangue waren. Nog best belangrijk nieuws dus, zo’n teaserfoto.

Verder is er nog weinig bekend over de Ferrari Purosangue

De wereld is grotendeels afgestapt van de ‘zouden ze dat wel moeten doen?’-argumenten tegen zo’n auto – vooral nu we de Lamborghini Urus, Rolls-Royce Cullinan en Aston Martin DBX in ons midden hebben. Laten we dat debat op de plank houden en ons concentreren op de feiten: hij komt later dit jaar, en het zal er zo uitzien. Eh, daar gaat het om. Je raadt al dat er weinig bekend is, verder.

Ferrari bevestigt nogmaals dat de auto voortbouwt op de 75-jarige geschiedenis van innovatie, evolutie en compromisloze prestatie. Het zou een échte Ferrari moeten zijn. Het merk voegt eraan toe: ‘Sta klaar voor een echte gamechanger.’ Over zaken als de motor moet je voorlopig even zelf speculeren. Wel kun je alvast even naar eerder gelekte foto’s vanuit de fabriek kijken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)