Ferrari miste hier een samenwerkingsmogelijkheid. De nieuwe Batman-film werd een paar weken geleden uitgebracht en deze Ferrari 296 GT3 zou een fantastische Batmobile zijn geweest. Kijk even naar die dreigende luchtuitlaten boven de voorwielen. De drempels van Gotham City zijn wellicht een klein probleem.

Het is je eerste blik op de GT-racer uit Maranello voor 2023. Zie het vooral als een plaagfoto, want de duidelijke foto’s moeten nog volgen. De Ferrari 296 GT3 moet de 488 GT3 gaan vervangen. Die auto, zegt Ferrari, won 107 titels en is de succesvolste Ferrari in de racegeschiedenis. We hebben het over 429 overwinningen van 770 verschijningen aan de startstreep.

Ferrari 296 GT3

De Ferrari 296 GT3 voelt waarschijnlijk de druk. Het krijgt natuurlijk de geweldige V6 van die basisauto, minus de elektriciteit. Er is ons verteld dat de auto al wordt gebouwd en de komende maanden met zijn circuittests zal beginnen. Vergeet niet dat deze 296 GT3 volgend jaar gezelschap krijgt, aangezien Ferrari ook werkt aan een volledige hypercar om de topklasse te betwisten op Le Mans.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)