James Bond laat het er altijd erg makkelijk uitzien, maar in de praktijk lijkt het toch tegen te vallen om de politie af te schudden. Zeker als je geen rijbewijs hebt. Daar kwam de man in deze gestolen Bentley snel achter. Toen de politie de man aan de kant wilde zetten in Rotterdam op verzoek van de Franse politie, sloeg hij op de vlucht. De gebietste Bentley Flying Spur kwam uit Frankrijk, dus hij had er al wat kilometers op zitten. De snelheid kwam meerdere keren boven de 100 km/u, en dat door de straten van Rotterdam.

Uiteindelijk reed de politie de man klem, waarna hij nog een poging deed om te voet te vluchten. Dat was niet zo’n succes. De man raakte snel oog in oog met de vloer. Wat niet echt raar is, aangezien een speekseltest uitwees dat hij waarschijnlijk onder invloed was van drugs. Oh, en hij had dus geen rijbewijs. De bestuurder zit vast en dat zal voorlopig wel zo blijven. Hij krijgt een proces-verbaal voor meerdere verkeersovertredingen en het verlaten van de plek van een ongeval.

Mocht je in Rotterdam wonen en jouw netjes geparkeerde auto met schade aantreffen die door de Bentley Flying Spur veroorzaakt zou kunnen zijn, dan kun je contact opnemen met de politie. Zij vermoeden dat er langs de vluchtroute ook genoeg schade is gemaakt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)