De Mansory Bugatti Veyron die de duurste burnout ter wereld maakte, waarvan de vierwielaandrijving verdween en wiens olie door de eigenaar gewisseld werd, kan van jou zijn. Oh, en hadden we al gezegd dat het een huurauto is? En je weet: de snelste auto ter wereld is een huurauto. In dit geval letterlijk.

Waarschijnlijk is geen enkele Veyron beter gebruikt dan dit exemplaar. En nog waarschijnlijker is dit de beroemdste Veyron op het internet. Volgens de verkoper, autoverhuurbedrijf Royalty Exotic Cars, is het ook nog eens de beste Bugatti ter wereld – voornamelijk vanwege de vraagprijs van 1.295.000 dollar (zo’n 1,15 miljoen euro).

Het gaat hier namelijk om één van de twee Mansory Vivere’s ter wereld. Naar verluidt kostte de ombouw door Mansory ruim 1 miljoen dollar. Natuurlijk kun je betwisten of de ingreep van Mansory waarde toevoegt. Dat oordeel laten we aan jou.

Er staat in ieder geval zo’n 20.000 kilometer op de teller van de Mansory Bugatti Veyron. De eigenaar vertelde onlangs aan CNBC dat hij de auto niet aan iedere malloot met 20.000 dollar verhuurde (dat kostte ie per dag, namelijk). Je werd uitvoerig gescreend voordat je ‘m mee mocht nemen. En dan mocht je maar 160 kilometer per dag rijden.

Als zwanenzang van zijn supercar deed de eigenaar nog even een pittige burnout op de Strip van Las Vegas. Kopen?

Mansory Bugatti Veyron doet burnouts op The Strip in Vegas

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie