Helaas nog geen officieel nieuws vanuit Tesla dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van hun nieuwe Tesla Roadster. Toch is de wereld wel een gerucht rijker. En dit keer eentje met voet in de aarde. Een nieuwe functie op de app van Tesla-eigenaren (we mochten stiekem meekijken) laat namelijk zien dat je een gratis Tesla Roadster kunt winnen. En het gaat hierbij niet om het oude model, maar om een gloednieuwe. Je vraagt je af hoe je kunt winnen?

Hoe fix ik die gratis Tesla Roadster?

Nou, het is helaas niet zo gemakkelijk als even ergens subscriben en een reactie achterlaten. Allereerst moet je in het bezit zijn van een Tesla. Anders kun je natuurlijk geen gebruikmaken van de app van Tesla-eigenaren. In deze smartphone-app kun je namelijk meedoen aan het ‘referral programma’. Simpel gezegd is dit een actie waarbij jij als eigenaar andere mensen een Tesla moet laten kopen. Met deze actie kon je tot nu toe upgrades kopen voor jouw nieuwe Tesla zoals grotere velgen of een zonnedak.

Nu komen wij bij het leuke gedeelte. De actie is vernieuwd omdat de organisatie Like Tesla meer mensen Tesla’s liet kopen dan verwacht. Nu kunnen Tesla-eigenaren die vijf vrienden een Tesla Model S of Model X laten kopen 10 procent korting krijgen op de ‘Next Gen Roadster’. Hierna gaat er ook nog voor elke vijf verkochte Tesla’s 10 procent extra korting bij. Een eenvoudig rekensommetje verder brengt ons tot de conclusie dat je dus 50 Tesla’s moet verkopen aan vrienden (misschien eerst nog even wat vrienden zoeken) om de gratis Tesla Roadster te krijgen. Belangrijk trouwens dat ze niet de Tesla Model 3 kopen, want die doet niet mee aan de actie. Alleen de Tesla Model X en Model S.

En hoe gaat die gratis Tesla Roadster eruitzien?

Ja, eh, dat is nog de grote vraag. Peisert Design heeft wel alvast een Photoshop-concept gemaakt van hoe de gratis Tesla Roadster eruit kan komen te zien. Je kunt ook zien hoe hij dat gedaan heeft in de video hieronder. Of dit echt de nieuwe generatie Tesla Roadster gaat worden is nog maar de vraag. Probeer eerst zelf maar eens 50 Tesla’s te verkopen.

Reacties

  • steijn heeft op 25 mei 2021 geschreven:

    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel nep dit

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear