Hier heb je inderdaad wel een grote Diesel voor nodig – bij voorkeur eentje die op het witte doek graag roept dat er niets boven familie gaat, maar bijkans vergeet dat ie nog ergens een broer had. Je kijkt naar de ‘grootste caravan ter wereld’, die Vin Diesel meerdere keren huurde tijdens het filmen van Fast & Furious-films. Het mobiele huis heet The Aspen.

Op diverse plekken wordt dit de ‘grootste caravan ter wereld’ genoemd, en dat lijkt redelijk te kloppen, al is het wel een gedeelde eerste plek. Dezelfde verhuurder heeft nog twee gigantische caravans die net zo groot zijn qua woonoppervlak. Deze werden eerder door bekende namen als Will Smith en Jennifer Lopez gehuurd. In totaal biedt deze caravan ruim 111 vierkante meter aan woonoppervlak.

De grootste caravan ter wereld kost 2 miljoen dollar

Volgens de verhuurder 7744 Ranch is de aankoopprijs van de caravan maar liefst 2.000.000 dollar, wat neerkomt op ongeveer 1,96 miljoen euro. De benedenverdieping heeft twee zithoeken en een keuken. Boven heb je een badkamer met echt granieten afwerking. Ga nog een trap omhoog en je komt de slaapkamer tegen.

Maar voor twee personen

Voor hoeveel mensen de grootste caravan ter wereld geschikt is? Volgens de verhuurder maar voor twee – al zien we op de foto’s wel twee extra eenpersoonsbedden. Verwacht je meer gasten? Dan zetten ze – tegen betaling – een extra tent voor je op.

Lees ook: Dit is de duurste (en grootste) caravan van Nederland

De grootste caravan ter wereld staat in Austin, in de Amerikaanse staat Texas. Het is de bedoeling dat jij naar de caravan toekomt, in plaats van dat je met het ding op stap gaat. Misschien maar beter ook – je zou een aardige vrachtwagen nodig hebben om ‘m van z’n plek te krijgen. The Aspen kost minimaal 400 dollar per nacht, oftewel ongeveer 390 euro.

Ford Mustang Shelby GT500 met caravan (airstream)

VIDEO: Zo hard ging de snelste caravan ter wereld

Zo schiet het wel op

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear