[tg_video]//www.youtube.com/embed/5qanlirrRWs?rel=0[/tg_video]

Het internet borrelt vandaag, want YouTube-fenomeen Ken Block heeft een nieuw filmpje uitgebracht. Het heet Gymkhana 7 en het is logischerwijs het gevolg op de rokerige automobiele geweldpleging uit deel 4, deel 5 en deel 6.

Deze keer brengt Ken geen überkrachtige Ford Fiesta mee om straten en industrieterreinen onveilig mee te maken, nee: hij heeft de beschikking over een Ford Mustang uit 1965. 'Zo eentje die alleen maar rechtdoor kan?' horen we je vragen. Niet helemaal.

Deze Mustang heeft namelijk een vakkundig samengesteld raceonderstel, vierwielaandrijving, ruim 850 pk en nog wat van dat soort aanpassinkjes. Hij staat op speciale Ken Block-banden en rijdt op speciale Ken Block-brandstof, waardoor Ken Block er speciale capriolen mee uit kan halen.

De locatie: Los Angeles. De stunts: iets met een ketting in een muur, een donutshop, Chinatown, een afwateringskanaal, de Hollywood-letters en een lowrider die hoger springt dan jij kunt reiken. De duur: ruim 12 minuten. De verbazing: groot. De rook: veel.

Klik snel hierboven en laat je uit het veld slaan door Ken Block en zijn allesvermorzelende beest van een Mustang. En bekijk daarna nog eens hoe de beste man ooit James May de stuipen op het lijf joeg

Reacties