Vorige week dook een video op van een snotneus die over een Aventador SV loopt en daarna tegen de grond wordt gewerkt. De video riep wat vragen op. Waarom stond de eigenaar al buiten de auto? Is het dus wel echt? Waarom zou je dit faken?

De eigenaar, Mike Bowen, vertelt nu in een interview zijn kant van het verhaal. De Amerikaan reed die dag door San Francisco in zijn Lamborghini Aventador SV. Voor het stoplicht besloot de snotneus zomaar een schop tegen zijn auto te geven. En toen nog eentje. Op dat moment stapte Mike uit om de schade te bekijken en de droeftoeter te confronteren.

De vandaal rent op dat moment weg (om Mike van zijn auto weg te lokken), draait zich om en gooit een vol biertje in het interieur van de Aventador SV. De snotneus rent weer weg en op dat moment beginnen mensen te filmen en voltrekt zich het scenario dat je kent.

De snotneus werd gearresteerd, maar is inmiddels weer op vrije voeten. Volgens Mike werd de vandaal vrijgelaten door de rechter omdat hij geen werk of geld had. Wat de schade aan de auto is, wordt ook niet gezegd. Dan blijft er nog de vraag over: waarom? Dat wordt ook niet verteld. Waarschijnlijk een combinatie van tuig en bier.

Het verhaal achter de snotneus die over de Aventador SV liep

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)