Heb je de video van de Ferrari 458 Spider die hardhandig werd gesloopt in Engeland niet gezien, gaan we ervan uit dat dit je eerste dag is op het internet. In dat geval: hartelijk welkom! Wat tips voor je eerste surfsessie: een Nigeriaanse prins gaat je geen miljoenen geven, geef nooit creditcard-gegevens weg, bezwaarlijke vragen stel je uit naam van een vriend en die knappe vrijgezelle dames in de buurt zijn nep. Je ziet de video in kwestie hieronder. Veel plezier.

Bij de video stond interpunctieloos geschetter van de eigenaar, over het onrecht dat hem is aangedaan. Populaire media trokken snel de conclusie dat de Ferrari gesloopt werd omdat hij fout geparkeerd stond. En dat de politie grove fouten had gemaakt, schreeuwden de koppen.

Immers: de persoon die het hardst schreeuwt, heeft gelijk. Nu klimt Ferrari North Europe in de Twitter-stoel om de waarheid de wereld in te sturen. We verklappen alvast: de politie handelde juist. Sterker nog: de Ferrari had al veel eerder de blokjes-vouw-machine in gemoeten.

Het verhaal achter de Ferrari

Het zit dus zo: De Ferrari 458 Spider was in 2016 betrokken bij een flink ongeluk in Engeland (zie foto onderin). De verzekeraar verklaarde de auto total loss. Zowel de auto als de onderdelen mogen niet meer hergebruikt worden: de Ferrari 458 Spider moest volledig vernietigd worden.

In plaats van het verzekeringsgeld te gebruiken om een (voor hem) nieuwe Ferrari te kopen, besloot de eigenwijze eigenaar zijn Ferrari stiekem op te lappen. Zonder verzekering en geldige kentekenplaten besloot de eigenaar vrolijk verder te rijden. Tijdens het foutparkeren liep hij tegen de lamp en de politie besloot het ding direct te vernietigen.

Ferrari 458 Spider op de sloop

Crash Ferrari 458 Spider

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)