Begin vanavond alvast met het zalven van je partner, want je volgende huis kost iets meer dan je aanvankelijk had begroot. En dat moet je tactisch aanpakken. In Noordwijk staat ‘The Beachhouse’ te koop. De villa met de net iets te hippe naam kost je 11.000.000 euro. Maar dan heb je wel een huis met een draaiplateau voor je auto.

De parkeerkelder van dit hutje aan de zee meet 192 vierkante meter en in het midden pronkt het draaiplateau. Handig voor wie – zelfs met zo veel ruimte – moeite heeft met keren. Volgens de Funda-pagina (mirror) kun je er acht auto’s kwijt.

Red je het niet met complimentjes? Overtuig je wederhelft dan met het binnenzwembad, de whirlpool, de sauna of de lift. Oh, en die thuisbioscoop kun je heerlijk Love, Actually checken. Of Baby Driver.

The Beachhouse is in 1901 in Jugendstil-stijl ontworpen. Na een lange tijd gasten te hebben ontvangen als hotel, is het in 2010 gerestaureerd. De totale inhoud van de villa is 4.000 kubieke meter. Oefen met ons mee: ‘Schatje, wat zie je er leuk uit vandaag!’ Reikt je budget maar richting de 7 miljoen euro? Bekijk dan eens The Mansion. Nog zo’n vet koele naam.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear