‘Het is misschien een bald statement, maar dit is een lot uit de loterij!’ zo prijst de makelaar dit huis in Heemstede aan. De jongere generatie denkt dan misschien aan Lil Kleine, maar volgens Quote is dit het huis van Mr. Postcode Loterij, Gaston Starreveld (je weet wel, die van goeeeeeeeedenavond). Dat zou de woordkeuze voor bald in plaats van bold ook verklaren. Slim, slim. De man met de envelop zet zijn optrekje te koop voor 1.777.777 euro.

De Porsche 911 staat op de begane grond van het optrekje. In dezelfde kamer vind je de eettafel en een enorme keuken. Ga de trap op en je komt uit in de tv-kamer. Je zou misschien verwachten dat de auto in de mancave van het huis staat, maar er is ook nog een losse bar. Naast de indoor-parkeerplek is er ook een ouderwetse praatpaal van de ANWB aanwezig, plus de bovenkant van een Ferrari-motor.

Het huis met de Porsche in de woonkamer is wel excentriek

De rest van de inrichting moet maar net je smaak zijn, maar de verlichting op een andere kleur instellen zal vast al een hoop doen. In de tuin ligt nog een zwembad en het perceel is verder groot genoeg om nog wat extra auto’s te parkeren, mocht je dat willen. Verder is het huis volgens de makelaar volledig gerestaureerd, tot aan de leidingen en de elektra toe. De Porsche is helaas niet inbegrepen bij de prijs. Ook zul je waarschijnlijk je eigen Lego-modelletjes moeten scoren.

Advertentie

Reacties

 • Ikke says at 3 september 2021:

  Het is een bijzonder huis. Ergens is het wel treurig dat dit over de rug van al die domme mensen verdiend is die meedoen aan die oplichterij die ze de postcodeloterij noemen. Ze zeggen niet voor niets dat loterijen een belasting op domheid zijn.

  • Farid says at 3 september 2021:

   Maar ze doen het allemaal voor de goede doelen hahahahaha!!!

   Reply
  Reply
 • Edutch says at 2 september 2021:

  Bald met een A. 😂😂😂😂

  Reply
 • M52 says at 2 september 2021:

  Geld doet rare dingen met een mens.

  Reply
 • Vince says at 2 september 2021:

  Ik tel drie bars waarvan één buiten. Naast auto’s heeft ie blijkbaar nog een andere hobby. 😉

  Reply
 • LOETJE says at 2 september 2021:

  Rare Mensen zijn d’r toch Je Porche in de woonkamer ..Dat Ding moer rijden

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie