Ieders favoriete Red Bull-slurpende freestyleskiër (die we al jaren niet meer hebben zien skiën) zet zijn optrekje te koop. Naar eigen zeggen is het zeer bijzonder dat Jon Olsson überhaupt vijf jaar lang op één plek blijft. Hij wisselt gemiddeld drie keer per week van auto.

Het huis van Jon Olsson moet omgerekend zo’n 1,46 miljoen euro kosten. Het ‘Camo Casa’ ligt in het zonnige Marbella, Spanje. Met een golfkarretje zit je met zeven minuten met je voeten in de zee. Meneer Olsson noemt het zelf – uiteraard – een koopje.

Wat krijg ik voor het geld?

Om te beginnen is het huis van Jon Olsson voorzien van een garage en een vernieuwde (en verbrede) oprit. Handig voor zijn Rolls-Royce. De fervent vlogger drapeerde het huis in zijn kenmerkende camouflage-kleurstelling. Het stuk land is 1.142 vierkante meter en het huis 351 vierkante meter. Jon Olsson heeft zelf alle palmbomen uitgekozen en de tuin volledig opnieuw aangelegd. Op het dakterras (van 100 m2) liet de camouflage-liefhebber een Crossfit Gym bouwen.

Waarom verkoopt hij het?

Het begon deze zomer toen de vlogs van Jon Olsson populariteit begonnen te vergaren. Elke dag stonden fans met camera’s en drones voor zijn huis. Daarom wilden Jon en zijn vriendin verkassen. Uiteindelijk was het verzoek om dat niet te doen genoeg voor de fans om weg te blijven. Het idee om te verhuizen bleef hangen in het achterhoofd en nu is het zo ver.

Het huis van Jon Olsson

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear