Achteraf blijkt dat het kantoor inwisselen voor je zolderkamertje best wat voordelen heeft. Meer (maar gezien de files niet genoeg) bedrijven zien in dat thuiswerken efficiënt kan zijn en de CO2-uitstoot ging er flink door naar beneden. Ook leerden iedereen en zijn moeder hoe videobellen werkt. Tesla gaat hier samen met Zoom een extra dimensie aan geven.

De tegenhanger van Teams gaat in zee met Musks automerk. Hierdoor kun je straks naast alle bizarre spelletjes en gadgets ook videobellen op het grote scherm. De integratie van Zoom komt naar alle nieuwe Tesla’s en zal als app te downloaden zijn. In 2020 maakte Tesla nog bekend zal aan de slag te willen met een eigen videobelservice, maar blijkbaar haken ze toch liever aan bij Zoom.

Geen extra camera voor Zoom in je Tesla

Misschien verklappen we nu een geheimpje van Musk, maar sinds de eerste Model 3 zit er standaard een camera in de binnenspiegel die gericht is op de cabine. Deze camera gaan Tesla en Zoom dus ook gebruiken voor jouw videogesprekken. Er hoeft dus niet langs een garage om een extra camera te laten installeren.

Je mag rijdend videobellen, maar het kan niet

Zoom-meetings terwijl je aan het rijden bent, mag dat? Het antwoord is: ja. Videobellen op je telefoon wordt al gezien als handsfree bellen dus een Zoom-gesprek starten terwijl je onderweg bent, mag gewoon. Maar geen zorgen: tijdens het rijden kun je geen Zoom gebruiken in de Tesla. Het is dus bedoeld voor als je bijvoorbeeld aan de laadpaal staat.

Reacties

  • Tesla rider heeft op 21 april 2023 geschreven:

    Echt ongelofelijk hoe negatief deze petrolheads over Tesla schrijven. Alleen de titel al. Frustratie?? 😉

    Reageer
  • Goh heeft op 11 november 2022 geschreven:

    De beurskoers keldert dus er moet weer een zogenaamd nieuwtje de deur uit. Dat mensen hier nog intrappen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)