Een wijs man zei ooit: ‘Achteruit inparkeren is voor mensen die niet vooruit kunnen inparkeren.’ Ons aanbod om zijn naam te vermelden bij dit citaat veegde hij van tafel en hij zei dat deze kennis zijn gift aan de mensheid was. Helaas leeft hij niet meer; overreden op de parkeerplaats van de Jumbo door een auto die achteruit het vak uit kwam. Wil jij deze discussie over achteruit of vooruit inparkeren voor eens en altijd in de kiem smoren, dan hebben we een mooi aanbod voor je.

Jij kunt de nieuwe eigenaar worden van deze tweekoppige Opel Corsa. Volgens de verkoper is hij ooit gebouwd door de ASN Groep ter promotie. Zijn zoontje zag hem staan en wilde hem graag hebben, en daarom staat hij nu bij Wielart in Epe. Er zit één motor in de Corsa, al is niet bekend of hij aan de voorkant zit of aan de, eh, voorkant. Aan één kant staan de wielen trouwens vast, dus het rijdt in principe als een normale auto.

Hoewel hetop de foto’s lijkt alsof de auto vakkundig in elkaar zit, willen we ons graag kwijten van elke aansprakelijkheid. Helaas mag je er niet de openbare weg mee op, zoals je misschien wel vermoedde. Alleen al de blikken van andere weggebruikers waren de 2.400 euro waard geweest. Nu is het vooral een leuk geintje voor op het circuit, of voor als je nog een gunst hebt openstaan bij een keurmeester van de RDW. Je kunt hem trouwens – tot hij verkocht is – ook huren voor 100 euro per dag.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)