Was dat even zonde van je ontbijt/lunch/avondeten/tussendoortje. Zo, hup, over je toetsenbord. Schrik niet – deze Lamborghini Urus 6×6 is niet echt. Zo’n vermoeden had je waarschijnlijk al toen je ‘m zag. Helaas kunnen we niet volledig uitsluiten dat ie er ooit komt.

In een wereld waar auto’s gerust een paar miljoen mogen kosten en de SUV uit Santa’Agata Bolognese een liefje is onder de welgestelden, is er ongetwijfeld iemand dwaas genoeg om een Lamborghini Urus 6×6 te bestellen. Eén eigenschap van de Urus zal ijverige koetsbouwers kunnen stuiten – gelukkig.

De meeste 6×6-voertuigen zijn gebouwd op basis van een pick-up, omdat een laadbak op een ladderframe een heel stuk eenvoudiger te verlengen is dan een zelfdragende carrosserie met kreukelzones, bekleding, ramen, kooiconstructies en noem maar op. Maar onmogelijk is niets.

Het is nog eenvoudiger om een replica van een Urus-body op het ladderchassis van een Velociraptor 6×6 te planten en dan de motor van een Audi RS 6 (omdat goedkoop en toch hetzelfde) voorin te leggen. Of hebben we nu iemand op ideeën gebracht? In dat geval: spijt ons. Heel, heel erg. Maar als iemand ‘m bouwt – willen we er wel mee rijden.

Lamborghini Urus 6×6

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Automotive Graphic Designer (@2ncs) on

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie