De mensen van Lexani waren als kind bijster slecht in het vinden van het juiste houten blokje bij het vormpje in de blokkendoos. Want ‘past niet’ bestaat simpelweg niet in de gedachten van Lexani. Je kent ze van Pimp My Ride waar ze 30-inch velgen in veel te kleine wielkasten propten.

Tegenwoordig slaan ze hun vleugels uit en prakken ze onder de noemer Lexani Motorcars enorme 48-inch Curved 4K-televisies achterin busjes en SUV’s. Mobiele kantoren noemen ze de creaties. Deze Lexani Cadillac Escalade groeide met 30 inch (76 centimeter) en is verzadigd met leer, luxe en schermen. Veel opulenter dan dit wordt het niet.

De Lexani Cadillac Escalade pronkt met een sterrenhemel waaronder een Rolls-Royce-eigenaar zich thuis zou voelen. Om ruimte te maken moest het dak verhoogd worden. Achterin vind je vier stoelen met elk hun eigen iPad en als de gespreksstof op is, slinger je de ingebouwde PlayStation aan.

Ben je bang voor afgunstige mensen, dan kun je de Lexani Cadillac Escalade laten bepantseren met beschermingsniveau B7 – het hoogste niveau van bescherming. De prijs is niet openbaar, maar laten we het zo zeggen: als jouw garage niet groot genoeg is om dit ding binnen te parkeren, kun je ‘m waarschijnlijk niet betalen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)