Niet iedereen moest vorig jaar financieel lijden onder de coronacrisis. Volgens Forbes kwamen er zelfs 493 miljardairs bij, waardoor het totaal nu neerkomt op 2.755 die samen goed zijn voor 13,1 biljoen dollar. Eén van die kersverse miljardairs is Kim Kardashian, die net over de magische negen-nullen-grens wist te klauteren, gekeken naar haar vermogen in dollars. Iedereen die nu niet ‘huh, wie?’ zei, is waarschijnlijk wel benieuwd naar welke auto de kersverse miljardair rijdt.

Rolls-Royces

We willen niet te veel ingaan op de privésituatie van de beroemdheid, maar door de wisseling van echtelijke status is het niet helemaal duidelijk wie welke auto’s meeneemt. Kim Kardashian werd in ieder geval met enige regelmaat gespot in een Rolls-Royce Ghost. Daarnaast zal ze ongetwijfeld nog een kleine collectie blik hebben, maar zeker is in ieder geval dat deze Cadillac Escalade van haar is. Platinum Motorsport pakte de SUV aan met onder meer een nieuwe lak.

26-inch wielen onder de Cadillac Escalade van Kim Kardashian

Waar we ons over het algemeen niet helemaal kunnen vinden in de smaak van beroemd en bekend Hollywood, moeten we zeggen dat deze auto ons wel kan bekoren. We durven zelfs geen kritische noot te laten over de 26-inch wielen onder de Cadillac Escalade van Kim Kardashian. Niets aan deze auto is subtiel, maar dat is ook nooit de bedoeling geweest van een Escalade. Het totaalplaatje ziet eruit als een conceptauto die zo van Cadillac zelf had kunnen komen.

Platinum Motorsport monteerde een nieuwe grille en verlaagde de Escalade, zodat de enorme velgen beter de wielkasten vullen. Er zijn geen foto’s van de binnenkant. Cadillac biedt de Escalade aan met 6,2-liter V8 met 420 pk of als zescilinder diesel met 277 pk. We durven we te gokken dat dit de benzineversie is. De prijzen van de Escalade beginnen in de VS omgerekend net onder de 65.000 euro en lopen op tot zo’n 85.000 euro. Redelijk bescheiden dus voor een miljardair.

Foto’s: Paid2Shoot

Reacties

 • John heeft op 9 april 2021 geschreven:

  Ook altijd zo bescheiden gebleven he?
  Kuch!

  Reageer
 • Over smaak valt niet te twisten heeft op 8 april 2021 geschreven:

  Dan heb je zoveel geld en dan koop je dit. Dat past wel bij iemand die haar geld vooral verdiend heeft dankzij een sextape en een opgevulde kont.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)