Als je je Volvo V70 wilt verkopen, maar je moet tegen 1.300 mooiere exemplaren concurreren, dan moet je jezelf onderscheiden. Deze verkoper wint het vertrouwen van potentiële kopers door brute eerlijkheid. Hij biedt daarom de LILLIKSTE Volvo V70 van Marktplaats aan. De man schreef een betoog van 861 woorden om van zijn suffe bak af te komen. Het is in ieder geval al meer moeite dan de meeste verkopers op Marktplaats nemen. Voor 1.700 euro ben je eigenaar van dit pareltje met 432.000 kilometer op te teller.

Enkele quotes:

‘Met de airodynamica van een mammoet die bergop loopt trek je zeker geen bekijks bij de vrouwtjes.’ ‘De droom die ik al enige tijd koesterde om eens een keer gruwelijk te laat te komen door autopech is me helaas tot op heden gespaard gebleven.’ ‘Verwacht bij de aanschaf van deze auto overigens niet dat er nog koffie aan zit, of een bosje bloemen voor je vriend(in).’ ‘Ik durf te stellen dat mijn V70 een prettig karakter heeft, en de looks in 2003 vast net zo suf waren als dat die nu is, maar vergeet niet… niet elk lekker uitziend koekje smaakt ook zo.’

Advertentie van de LILLIKSTE Volvo V70 van Marktplaats

Helemaal enthousiast geworden van de brute eerlijkheid? Check dan snel de advertentie. Waarschijnlijk is hij zo vertrokken.

Reacties

 • Raymond M Langelaar heeft op 14 september 2020 geschreven:

  Smaken verschillen nu eenmaal.
  Jij hebt wel ontiegelijk lang met deze (lilikert) auto gedaan meer als 4 ton op de teller dat is voor een diesel natuurlijk pinuts.
  Hopelijk zijn er liefhebbers voor deze kwaliteit-bolide want 6 – 7 ton op de teller is heel gewoon.
  Een zeer complete auto voor zijn tijd.

  • roy heeft op 15 september 2020 geschreven:

   Dit was een advertentie en artikel uit 2017.
   En de meneer in kwestie heeft maar een jaar gereden staat in de advertentie;-)

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear