Mocht je het gemist hebben: Lionel Messi heeft een nieuwe werkgever. De Argentijnse voetballer maakt de overstap van Paris Saint-Germain naar Inter Miami. Om de superster veilig van het trainingscomplex naar huis te brengen, wordt Messi door twee politieauto’s geëscorteerd. Daarbij ontkomt Messi in zijn Audi Q8 maar net aan een crash nadat hij door rood reed.

De beelden van de Q8 zijn na de eerste trainingsdag van Messi in Miami. De voetballer werd ook eerder die dag gefilmd in de Audi. Het is dus aannemelijk dat Messi ook achter het stuur zat toen de Q8 door rood reed en bijna in een crash belanden. Maar we moeten toegeven: het is een gekke en chaotische situatie bij het kruispunt.

Mocht Messi door rood rijden?

Volgens de Spaanse krant Marca is ook de auto die vóór Messi rijdt een politieauto. Daarbij staan in ieder geval de zwaailichten aan van de achterste politieauto. Ook de sirenes zouden aan staan volgens de Spaanse krant. Het lijkt erop dat de voorste politieauto het kruispunt moet blokkeren, maar het overige verkeer rijdt gewoon door en zo ontstaat er een onveilige situatie. Het gaat gelukkig allemaal goed.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie