Terwijl Jon Olsson eigenlijk in het vliegtuig moest zitten, waren de modificatiekoningen van Absolute Motors druk bezig met Lord Hans the G. Maar door voedselvergiftiging bleef de vlogger aan de grond. Vliegtickets naar de originele bestemming waren te duur, dus vlogen Jon en zijn compagnon naar Nederland om bij Lord Hans te zijn. Want de G-klasse ondergaat een ingrijpende operatie.

‘We wachten op Thais eten. En daarna we leuke dingen doen. Geen normale dingen. Waarschijnlijk de minst normale dingen die we ooit gedaan hebben met een auto’, aldus Jon Olsson. Zondag om 16:00 uur komt een vlog online met daarin de definitieve plannen met Lord Hans the G. Spannend.

De vlogger met een uitgesproken voorkeur voor camouflagewraps vertelt in ieder geval dat je de nakende modificaties ook aantreft op raceauto’s. Lichtgewicht dingen, dus. Als we mogen gokken: een rolkooi, kuipstoelen en alles om heel hard over onverhard terrein (of sneeuw) te gaan. En als Absolute Motors klaar is, moet de Mercedes 800 pk hebben en ongeveer 2,5 zo luid zijn.

Lord Hans the G in aanbouw

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)