Ergens in een ondergrondse bunker combineren Aston Martin en Red Bull hun dna om een hypercar te creëren. Een monster dat naar verluidt 3,3 miljoen euro gaat kosten. Afgelopen weekend was er voor de Rijken der Aarde, tijdens de Grand Prix van Monaco, een zijdeurtje naar een geheime locatie.

Aston Martin had hier in het diepste geheim een prototype tentoongesteld. Nee, het is niet de auto die je op de tweede foto hierboven ziet – dat is de DP-100 Vision GT uit 2014. Maar zou het niet cool zijn als ie erop leek? Hoe dan ook: je mocht alleen komen kijken als je in de ogen van de Britse fabrikant een waardige klant bent. Als je een Aston Martin One-77 of Vulcan hebt gekocht bijvoorbeeld. Of, en dit gokken we, als je banksaldo acht cijfers voor de komma heeft.

Aston Martin en Red Bull maken er 100

Aston Martin en Red Bull zijn van plan om er 100 te maken, en ze moeten in 2018 de fabriek uitrollen. Die 100 stuks moeten de twee partijen wellicht even heroverwegen. Er zijn maar liefst 200 aanmeldingen binnengekomen om er eentje te kopen. 200 mensen die best even 3,3 miljoen willen aftikken. Je denkt misschien (net als wij): pff, wat een elitair gedoe. Dat is precies wat Aston Martin wil. Ze willen aantrekkelijk worden voor miljardairs, met name. Tsja, dan moeten we ook wel toegeven dat een ultrageheime onthulling in Monaco best een aardig begin is.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)