Sinds het einde van vorig jaar levert Lucid de Air Dream Edition aan Nederlandse klanten, het topmodel met 1.111 pk. Vanaf april zal het aantal Airs op onze wegen mogelijk wat harder oplopen, want dan brengt Lucid de Air Grand Touring naar Nederland. Deze is qua prijs een stukje leuker voor toekomstige klanten.

De Dream Edition gaat voor tenminste 220.000 euro, waarbij je kunt kiezen uit het Performance-model voor meer vermogen of de Range-versie met meer actieradius. De prijs van de Lucid Air Grand Touring is zoals gezegd iets minder heftig: deze uitvoering begint bij 165.000 euro.

Specificaties van de Lucid Air Grand Touring

Voor dat geld krijg je uiteraard wat minder vermogen. Toch lijkt ons 819 pk ruim voldoende op de Nederlandse wegen. Binnen 3,2 seconden zit je vanuit stilstand aan de snelheidslimiet op de snelweg als je overdag rijdt. Op een volle lading moet je tussen de 783 en de 839 kilometer ver kunnen komen. Genoeg om van Groningen naar München te rijden op één lading.

Speciaal pakket

Lucid is zo blij dat ze de Air Grand Touring nu in Nederland gaan leveren dat ze je een speciale aanbieding doen. Als je wilt, zetten ze alle opties op je Grand Touring voor een speciaal prijsje. Daarmee heb je een audiosysteem met 21 speakers, de beste rijassistentie van het merk en 21-inch aero-wielen. De prijs stijgt in dat geval naar 180.500 euro.

Reacties

  • Veeeeeeel te duur heeft op 27 januari 2023 geschreven:

    Doe maar een EQS.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)