Lifters. Sinds de uitvinding van de seriemoordenaar zijn ze wat zeldzamer geworden, maar toch zou iedereen het moeten doen: neem eens een lifter mee! En ga eens een diepgaand gesprek met ze aan, vinden ze vast leuk. In tegenstelling tot wat iedereen denkt, zijn lifters vaak helemaal niet alleen maar mooie blonde meisjes die een afspraakje met jou best zien zitten.

Durf jij het risico te nemen?

Soms zijn lifters namelijk gewoon dikkige bestuurders van witte busjes die Erik heten, en die je graag alles willen vertellen over hun verzameling miniatuurhuisjes. Ook leuk. Helaas houdt dat wel in dat je het volgende bucketlist-item zult moeten uitvoeren: Ontsnappen aan een man die Erik heet en die goed bedoelende automobilisten wurgt met zijn das.

Natuurlijk is dat niet altijd het geval. Soms heten ze geen Erik en soms is hun busje niet wit. En als je geluk hebt, pik je iemand op die je vriend voor het leven wordt. Of in ieder geval een Facebook-vriend. Die je daarna nooit meer spreekt of ziet. Of nog erger: iemand die zijn politieke ideeën op zijn tijdlijn deelt. Maar bekijk het van de positieve kant: misschien krijg je wel een extra like op je volgende profielfoto.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear