Wil je je Lamborghini Huracán Spyder van genoeg vermogen voorzien om in één klap dat petje, die sjaal en die zonnebril van je kop te blazen? En de resterende haren ook maar meteen? Klop dan even aan bij Novitec. De tuner is bezig met een supercharger-kit voor de Huracán. Het resultaat van de krachtkuur is 860 pk en 960 Nm koppel. Pittig. ‘Maar’, zegt de tuner, ‘die kit is nog in ontwikkeling. We hebben wel alvast een uitlaatje voor je in de aanbieding.’ Dus voorlopig moet je het met de standaard 610 pk en een extra dosis herrie doen.

Je Huracán Spyder lekker aankleden met koolstofvezel doet Novitec ook graag voor je. Eigenlijk alles tot zo’n 30 centimeter hoog kun je vervangen door het lichtgewicht materiaal. Iets wat we eerder zagen op de Novitec Aventador, zijn de twee luchtinlaten op de frunk, die zorgen voor meer stabiliteit op hoge snelheden. De koolstofvezel spiegels zien er gewoon racy uit, vindt Novitec.

Wil je je Huracán Spyder echt optimaal klaarstomen voor zijn krachtkuur, knal er dan ook nog even Novitec-velgen in maatje 20 of 21 inch onder. Met of zonder groene rand, mag je zelf kiezen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)