Altijd al in een bescheiden huis willen wonen in The Hills? In de exclusieve Woodland Hills-gemeenschap is een luxe Mediterraans paradijs in de verkoop gegaan. Behalve het feit dat er een aantal beroemdheden woonde (geduld, daar komen we zo op terug) kun je genieten van adembenemende uitzichten. Verder heb je alle luxe die je je maar kunt voorstellen: van een buitenkeuken met barbecue tot een dik zwembad en van de master bedroom met open haard tot twee garages waar je al jouw 15 auto’s in kwijt kunt. En de rest knal je op de oprit. Is het voor jou ook tijd voor Changes?

Dus wie hebben hier gewoond?

Na het lezen van de titel zal het geen verrassing meer zijn. In dit huis heeft niemand minder gewoond dan DJ Lethal van Limp Bizkit! Oh ja, en het is ook het oude huis van 2Pac. Hier kon hij natuurlijk mooi zijn BMW 7-Serie kwijt.

Hoeveel gaat het huis van 2Pac mij kosten?

Het huis van 2Pac is een redelijk koopje, dit paradijs in Californië kost je namelijk maar ongeveer 2,3 miljoen euro. Daar krijg je wel bijna 600 m2 voor terug. Voorwaarde is wel dat je alle 15 parkeerplaatsen bezet, en er tenminste één van deze auto’s een Ferrari California (Love) is. Gewoon om 2Pac te eren. Hoe dan ook, het blijft toch altijd het huis van 2Pac. Until the end of time.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie