Trends komen en gaan. Denk maar aan pilotenbrillen. Ooit heel cool, toen weer even niet en nu loopt iedereen ermee. Vroeger was je ook helemaal het mannetje als je regenboog-neon onder je Tupperware-bak hing. De tuner Piecha vindt dat het tijd is om neon terug te brengen.

‘Onze GT-R-kit is masculine, breed en zelfs een beetje ondeugend.’ Tsja, de kit is precies wat je verwacht van een Duitse huis-tuin-en-keuken-tuner. Een diffuser met vier uitlaten achter, een spoilertje hier en een spoilertje daar en een uitstekende lip die je bij de eerste drempel stuk rijdt.

Het enige dat echt in het oog springt, is de verlichting onder de auto, waarover Piecha in hun persbericht overigens met geen woord rept. De Piecha CLA gaat voor de bouwmarkt-inbouwspots-look. Dus geen egale gloed, maar een losse spotjes waar de VT Wonen-lezer jaloers op zou zijn.

Wat kost de Piecha CLA?

Als je jouw CLA helemaal wilt verpesten uitvoeren zoals hierboven, kost dat je ongeveer 2.500 euro voor de plastic opsmuk en nog eens 2.200 euro voor de velgjes.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)