Hoe tof we Red Bull Racing ook vinden, de Aston Martin Red Bull Vantage heeft hetzelfde effect op je netvlies als tien van die blikjes op je tanden. Of nieren. Sponsorstickers plakken op auto’s is nu eenmaal geen garantie voor succes.

Drie sponsoren zijn hier een uitzondering op (waar de uitzondering weer de regel bevestigt. Met je Celica): Alitalia, Gulf en Martini. Mits de ondergrond de juiste kleur is, tenminste. In het geval van Porsche is het ook nog eens historisch verantwoord. Zo erg zelfs, dat Porsche de stickerset aanbiedt als optie. Nee, echt: kost je 1.097,47 euro. Een anonieme held die zijn GT3 RS in 2016 ontving, plakte deze set erop.

Hoe snel is de Porsche 911 GT3 RS met Martini-stickers?

De Martini-Porsche staat nu te koop met slechts 1.885 kilometer op de teller. De Porsche 911 GT3 RS is altijd een automaat, dus je kunt het roeren wel schudden. Toevalligerwijs ook direct hoe menig geheim agent dat graat ziet. De 4,0-liter zescilinder (zonder turbo’s) met 500 pk laat de rood-blauwe strepen in 3,3 seconden vervagen.

De Porsche 911 GT3 RS met Martini-stickers kost 239.500 euro bij Biemond & Van Wijk. Of ga je voor Dodge Charger met General Lee-stickers? Kost ongeveer de helft…

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)