Met een tijd van 6 minuten en 48,328 seconden op de Nürburgring is de Porsche 911 GT3 RS niet bepaald traag. Toch vindt Manthey Racing het nodig om de ‘raceauto voor op de weg’ nog wat sneller te maken. YouTuber CarSpyMedia deed zijn werk en spotte de Porsche 911 GT3 RS met spulletjes van Manthey op de Nordschleife. De beelden en het geluid zijn verrukkelijk.

Volgens het YouTube-kanaal testte Manthey met verschillende instellingen en wielen. De set indigoblauwe velgen die er hier onder te zien is, lijkt ons niet erg te passen bij de rest van het uiterlijk. Hoe dan ook, het Manthey-pakket zou ook moeten zorgen voor betere remmen, nieuwe aero-onderdelen en een nieuwe set-up voor het onderstel. Al met al zou de GT3 RS er ook lichter moeten worden van de Manthey-behandeling.

Eerder maakte Manthey ook al een pakket voor de Porsche 911 GT3. Na de opknapbeurt ging die uitvoering vier seconden sneller door de Groene Hel. We zijn benieuwd hoeveel tijd er gewonnen kan worden bij de RS-versie. Bekijk – en beluister ook vooral – hieronder de beelden van de Porsche 911 GT3 RS van Manthey op de Nordschleife.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)