Of ze de verkiezingen winnen of niet, de maand kan niet meer stuk voor de 50 Plus Partij. Het favoriete vervoerswapen van elke pensionado, de Renault Captur, krijgt een facelift. De veranderingen van de gigantisch populaire crossover zijn conservatief (houdt de doelgroep van): nieuwe looks, nieuwe kleuren en nieuwe velgen.

Door de facelift past de Renault Captur nu beter tussen zijn broers en zusjes. Je herkent hem aan de nieuwe C-vormige dagrijverlichting. Ook heeft de vernieuwde Captur, afhankelijk van de uitvoering, een glazen panoramadak. Deze optie is enkel leverbaar in combinatie met two-tone-configuraties.

Met de Renault Captur-facelift introduceert het merk twee nieuwe lakkleuren (Orange Atacama en Bleu Océan) en het dak kun je nu bestellen in de kleur Gris Platine. In het interieur kun je kiezen uit zes pakketten. Daar heb je gelukkig de hele dag de tijd voor. Zodra je klaar bent met zeuren op de jeugd. Maak je Captur af met een van de vier wielkeuzes.

Vertel eens wat meer over de Renault Captur Facelift

Meer informatie komt tijdens de autosalon van Genève los. Nog heel eventjes geduld dus; over een paar bingo-avondjes is het zover.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)