Heb je altijd al eens een echte Ferrari willen besturen, en ben je toevallig ook op zoek naar een manier om TopGear Magazine een jaar lang in je brievenbus te ontvangen? Dat kan, en die is er!

Als je nu hier klikt en een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt voor 59,95* euro, krijg je van ons gratis een voucher van Traffic Control ter waarde van 119 euro waarmee je, vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland en België, achter het stuur van een Ferrari 360 Modena mag plaatsnemen! De rit duurt 20 minuten en vindt plaats op een mooie route over de openbare weg onder begeleiding van een instructeur.

De 360 Modena heeft een 3,6-liter grote V8-motor, goed voor 400 pk en een enorme dosis Italiaans temperament en vuur. En hij klinkt ook goed! Wacht dus niet langer en klik hier om een abonnement af te sluiten – voor jezelf of voor iemand anders die je wel een ritje in zo’n monster gunt. Veel plezier!
 

Opstapplaatsen Nederland

Drachten/Leeuwarden, Emmen, Assen/Groningen, Zwolle/Meppel, Utrecht, Almere, Huizen, Lelystad, Hilversum, Amsterdam, Moordrecht, Tiel, Zandvoort, Haarlem, Scheveningen, Alkmaar, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Weert, Goes, Maastricht, Hengelo, Arnhem/Nijmegen, Rijssen, Gouda, Venlo, Barneveld en Apeldoorn
 
Opstapplaatsen België

Brugge, Gent, Namen, Spa, Antwerpen, Brussel, Kortrijk, Zolder en Charleroi

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Advertentie

Reacties

Advertentie