Als je besluit om rapper te worden en je naam is Symere Bysil Woods, dan probeer je toch een artiestennaam te vormen met bossen of een golvende tijger? Of zijn wij de enigen? Nee, Symere koos voor de naam Lil Uzi Vert, omdat hij net zo snel rapt als een machinegeweer en verticaal naar de top springt, zegt ie. Weer eens wat anders dan Machine Gun Kelly toch? Afijn, we zijn benieuwd naar wat al die gasten roken en waarom zo toch zo opgewonden raken van vuurwapens. Het antwoord op die vragen zullen we ongetwijfeld niet begrijpen, net als van de Rolls-Royce Cullinan cabrio die hij liet maken.

Lil Uzi Vert laat zijn auto’s pimpen bij Car Effex. Eerder waren een Audi R8 en een Bugatti Veyron aan de beurt. Maar de Rolls-Royce kreeg een heel bescheiden uiterlijk als je het vergelijkt met dat voorgaande spul. Je vindt foto’s van die auto’s onder dit bericht.

Terug naar de RR. Laten we beginnen bij de olifant in de kamer; het dak is er inderdaad af. De Cullinan heet nu de ‘Vert Edition’, en dat slaat niet alleen op het laatste deel van de artiestennaam, maar ook op een stukje convertible, nogal Engels voor cabriolet, dat dan weer Frans is, maar dat is een andere rapper.

Het dak is dus weg maar de achterklep is wel gebleven. Klap die open en je hebt goed zicht op een geluidsinstallatie waar de rapper ongetwijfeld zijn eigen muziek op zal afspelen. In de hoofdsteunen is een afbeelding van het beertje Domo Kun afgebeeld. Dit beest is de mascotte van de Japanse publieke omroep NHK en kreeg later een televisieserie bij Nickelodeon. ‘t Is maar dat je het weet. Waarom het op de auto van die rapper zit… Geen idee.

De Spirit of Ecstasy blijft niet bespaard

Het pronkstuk van de Rolls-Royce Cullinan cabrio staat voorop de auto. De Spirit of Ecstasy kon natuurlijk niet achterblijven bij de metamorfose. Het beeldje is beklad met een heleboel stenen die op diamanten lijken. Dat past goed bij de rapper, want hij heeft zelf ooit een diamant in zijn voorhoofd laten zetten. Echt. We hebben Car Effex gevraagd wat de Amerikaanse rapper heeft moeten betalen voor Rolls-Royce Cullinan cabrio, maar daar mag het bedrijf niets over delen, zeggen ze.

De Bugatti Veyron van Lil Uzi Vert

De Audi R8 van Lil Uzi Vert

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie