Denk jij ook elke keer als je in het zwembad met je hoofd boven water komt: ‘hè jakkes, wat zit er veel chloor in dit water’? En is je tweede gedachte: ‘Kon ik nou maar mijn auto zien…’? Dan hebben wij het ultieme huis voor je gevonden. In Blaricum verkoopt een autofanaat The Mansion.; een flink hutje met genoeg plek voor je autocollectie.

De huidige eigenaar parkeert er zijn collectie Ferrari’s, een Golf GTE en een BWM M3. Die laatste lijkt niet helemaal standaard te zijn. Niet belangrijk verder, je krijgt hem toch niet bij het huis. De rest van de auto’s ook niet, trouwens.

Natuurlijk heeft The Mansion een giga-bios

In de semi-professionele bioscoop (geen idee wat de criteria zijn voor semi of pro) kun je naar hartenlust een Fast & Furious-marathon houden. Of als je een beter ontwikkelde smaak hebt: Gone in 60 seconds.

Verder is het gewoon een doorsnee ‘te duur huis’ met kitscherige zooi als geschilderde koeien, een gouden poef, net iets te veel dode dieren en een hoop meubels die niet bij elkaar passen maar zo staan omdat de binnenhuisarchitect zei dat dat de trend was op dat moment. En dat allemaal in één zin. Verder heb je nog zes slaapkamers en een exclusief gastentoilet. Of zo.

Kost je maar 6.750.000 euro op Funda.

Reacties

  • Sharkey heeft op 9 februari 2017 geschreven:

    Op school: F&F is veel beter dan Gone in 60 seconds
    HIer: Gone in 60 seconds is veel beter dat F&F

    Eindelijk iemand die me gelijk geeft!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear