Vanavond zie je TopGear weer op Veronica, te weten aflevering 2 van seizoen 13. De legendarische Mercedes SL65 AMG Black Series wordt door Jeremy aan de tand gevoeld, en uiteraard jaagt The Stig ‘m ook even over de testbaan. James komt in een Amerikaanse woestijn terecht, waar het bloed uit zijn gezicht wegtrekt en zijn ogen uit hun kassen springen wanneer hij met rallyrijder en stuntfiguur Ken Block meerijdt.

Ook spelen de heren, onder de gloeiend hete zomerzon, het leuke autospelletje Car Sauna. Ze gaan met z’n drieën in een auto zitten met de ramen dicht en de verwarming vol aan. Wie houdt het het langst vol? Als ze daarmee klaar zijn, gaan ze in het licht van de economische recessie op zoek naar ‘goedkope en vrolijke’ autootjes. Want die zijn er vast wel. Ergens. In de reasonably priced car vinden we cabaretier Michael McIntyre.

Na afloop zie je een oudere TopGear-aflevering, waarin de heren onder andere een Audi R8 en een Porsche 911 testen. Bovendien proberen ze amfibievoertuigen te maken om daarmee de oversteek te maken van Engeland naar Frankrijk.

Wil je precies weten wanneer TopGear op tv komt, dan kun je altijd even hier kijken.

Reacties