Chris Harris en de twee nieuwe presentatoren, Paddy McGuinness en Freddie Flintoff, trappen vandaag het nieuwe seizoen van TopGear af. Het eerste avontuur gaat naar Ethiopië om een tripje langs geheugenlaan te maken om de vrijheid, de onafhankelijkheid en de verschrikkelijke technische staat opnieuw te ervaren.

Iedereen herinnert z’n eerste auto nog alsof het gisteren was – het maakt niet uit wat voor troep dat ding was.. Paddy, Freddie en Chris moeten met slechts 4.500 euro op zoek gaan naar een auto van hetzelfde model als hun eerste bolide. En als een goed exemplaar niet te vinden is voor dat bedrag, dan een minder goed exemplaar en hopen op het beste.

Verzekerd van hun aankoop, vertrekken onze presentatoren naar de meest logische plek op de aarde om hun gehavende eerste auto’s te testen: Ethiopië. De geboorteplek van de mens. Een land vol met bergen, werelderfgoed waar je met een mond vol tanden staat en de Danakildepressie – gemiddeld genomen de heetste plek op aarde.

TopGear op televisie in Nederland

Terug op het circuit laat Chris de Ferrari 488 Pista en McLaren 600LT het tegen elkaar opnemen. Kun je niet wachten? Dat snappen we. Donderdag zie je de TopGear S27E01 om 20:30 uur op Spike, met Nederlandse ondertiteling – wel zo fijn.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)