Vrienden van TopGear, goed nieuws! Een gloednieuwe serie TG-afleveringen gaat binnenkort van start: op zondag 17 februari op 21:00 uur trapt TopGear seizoen 26 af op BBC2. Gemist? Op donderdag 21 februari om 20:30 uur zie je dezelfde aflevering op Spike TV!

Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid presenteren vijf nieuwe afleveringen van elk een uur, vol met de beste auto-entertainment; en natuurlijk dito consumentenadvies.

Wat we zoal voor je in petto hebben? De beste supercar-alternatieven voor een familiestationwagen. Een race naar de top van een berg met mini-4×4’s. Een roadtrip door Sri Lanka met tuk-tuks. Chris Harris (voornamelijk dwars) op ons circuit in de Porsche 911 GT2 RS. En een gids voor hoe je een gebruikte, hoogwaardige luxe-limousine aanschaft – en ermee racet – voor de prijs van een Dacia Sandero.

In onze redelijk snelle auto op het TopGear-circuit zien we dit seizoen onder andere James Marsden (X-Men), Stephen Mangan (Episodes) en rapper Professor Green verschijnen.

Dus zet het dik in je agenda: zondag 17 februari, 21:00 uur, BBC2 – en donderdag 21 februari, 20:30 uur, Spike TV. TopGear is terug!

Oh ja: de trailer had je natuurlijk al gezien. Gemist? Vooruit, hier is ie nog een keer.

TopGear seizoen 26: de trailer

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)