Waren de batterijen van je afstandsbediening leeg en kon je nergens meer nieuwe vandaan plukken? Of stond BBC2 te ver in je zenderlijst? Wat de reden ook is dat je zondag de start van het nieuwe seizoen gemist hebt, maak je vooral niet druk: vanaf donderdag 21 februari zie je om 20:30 uur weer ‘s werelds grootste autoshow op televisie. TopGear seizoen 26 gaat vandaag van start op de Nederlandse zender Spike.

Presentatoren Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid en onze held in het wit The Stig reizen de wereld over in een gemêleerd aanbod van auto’s. Er zijn vijf splinternieuwe afleveringen die de komende weken je woonkamer in stralen. De eerste zie je dus vandaag op Spike.

Wat kun je allemaal nog meer verwachten?

Wat is de beste gezinsstationwagen die er nu te koop is? Volgens de producers van TopGear is het de zeer capabele, zeer ruime en zeer praktische Skoda Superb. Volgens Matt en Chris zijn er een paar betere opties. Namelijk de Ferrari GTC4 Lusso (top: 335 km/u) en de Porsche Panamera Turbo Sport Turismo.

Rory en Sabine racen naar de top van een berg in de twee kleinste vierwielaandrijvers die ze kunnen vinden. Zullen ze het überhaupt redden? Daarnaast riskeren Chris en Matt hun levens en ledematen door een stel Tuk-Tuk’s dwars door Sri-Lanka te sturen.

Ook wordt getest hoe eng de Porsche 911 GT2 RS nu écht is met de nieuwste gadget van de show – de Fearometer 3000 – en zoeken de presentatoren uit of je een tweedehands luxeauto kunt kopen en racen voor minder dan de prijs van een Dacia Sandero. Het wachten is bijna voorbij. Je favoriete autoshow is vanavond weer te zien op Spike TV. Zet de popcorn maar alvast klaar.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)